Om Maya Skin Clinic

Hej, det är jag som är Maya Lindén.

Jag är grundare av Maya Skin Clinic i Jönköping. Jag använder välbeprövade produkter som är etablerade på marknaden, produkter som du som kund lätt känner igen och därmed känner dig trygg med. Med fokus på estetik och naturliga resultat erbjuds exklusiva hudvårds- och injektionsbehandlingar.

Mitt stora intresse är mötet med människor och omhändertagande. Under åren har jag arbetat inom plastikkirurgi, ambulansen, neonatalvård, vårdcentral, äldreomsorg, skolsköterska, injektionssköterska samt 9 års erfarenhet av att driva eget företag.

Maya Lindén

Jag erbjuder personlig service

- med fokus på omhändertagande, lyhördhet och empati för att främja en god vårdrelation. Känslan för de små tingen i ett bemötande är for mig avgörande för välbefinnandet, och detta är något jag eftersträvar till mina kunder.

Genom ett öppet, varmt och personligt tillvägagångsätt önskar jag tillsammans med dig ge ett naturligt resultat av den behandling du önskar.

Maya står och ska göra en behandling

Leg. Sjuksköterska och auktoriserad hudterapeut centralt i Jönköping

Maya Skin Clinic hittar du i en trivsam miljö beläget i en fastighet från 1800-talet i centrala Jönköping.

I juli 2021 trädde ny lag i kraft för estetiska kliniker, där endast där endast läkare, tandläkare och sjuksköterskor får utföra injektionsbehandlingar. Detta avser exempelvis behandlingar som Profhilo, Filler, muskelavslappnande läkemedel (botox). Läs mer om lagen här.

Det är viktigt för mig att du är hundra procent nöjd med din behandling och mitt bemötande.

Maya Lindén utför behandling

"Maya är fantastiskt duktig och professionell. Ödmjuk och ger bra tips och råd. Jag kommer såklart tillbaka och vill tipsa alla om att gå till Maya."

- Elin S.